Donnerstag, 16. April 2015

HHL la Târgul Access MBA la Bucureti

HHL la Târgul Access MBA la Bucureti Vino s cunoti HHL-ul, una dintre cele mai bune coli de business din Germania!
Dac vrei s stai de vorb cu noi, particip la Târgul de MBA de la Bucureti.
Evenimentul va avea loc la Hotel Mariott (Calea 13 Septembrie 90), sâmbt 9 mai 2015 între orele 10 - 16.

Vino s cunoti HHL-ul, una dintre cele mai bune coli de business din Germania!
Dac vrei s stai de vorb cu noi, particip la Târgul de MBA de la Bucureti.
Evenimentul va avea loc la Hotel Mariott (Calea 13 Septembrie 90), sâmbt 9 mai 2015 între orele 10 - 16.

La Târg vei avea ocazia s discui cu recruitera noastr, Raluca Modoiu, care îi va explica în ce const programul de studii i de ce un MBA la HHL reprezint cea mai bun ramp de lansare în cariera ta. Vino s ne cunoti personal i îi vom rspunde la toate întrebrile legate de program, de oportunitile în carier i nu în ultimul rând de viaa studeneasc din Leipzig.

Pentru informaii suplimentare i înscriere la eveniment viziteaz pagina noastr de evenimente: http://www.hhl.de/en/service/events/sau>http://www.hhl.de/en/service/events/sau trimite un email la adresa: raluca.modoiu@hhl.de.

***Despre Programul de MBA la HHL Leipzig Graduate School of Management

Programul de MBA cu predare în limba englez oferit de HHL este considerat unul dintre cele mai bune programe de acest tip din Germania. Proporia de studeni internaionali este de aproximativ 80%, un procent record în comparaie cu alte programe de acest gen din întreaga lume. Programul MBA a fost introdus pentru prima dat în anul 2000, iar de la lansarea sa, progr amul s-a focusat pe predarea managementului de calitate i pe dezvoltarea competenelor de leadership la nivel global. Performana programului se datoreaz curricumului inovativ la care contribuie 28 de profesori din apte ri diferite. Ei prezint studenilor cele mai recente abordri din managementul afacerilor în context global. Accentul nu se pune îns pe teorie, ci pe practic: coninuturile cursurilor se bazeaz pe aplicaii practice precum studii de caz, proiecte în companii i stagii de practic în strintate. "Management Internaional nu este numai titlul unui curs, ci i un stil de via pentru studenii notri, datorit background-urilor culturale i profesionale atât de diferite ale studenilor i profesorilor. Avem o reea internaional de instituii partenere foarte bine dezvoltat, ca dovad cooperarea cu numeroase coli de business din strintate. De pe continentul australian i pân pe cel american, HHL-ul are parteneriate cu peste 120 de uiversiti din întreaga lume, dintre care i Academia de S tudii Economice (ASE) Bucureti, iar studenii au posibilitatea de a petrece un semestru la una dintre aceste instituii partenere. Nu în ultimul rând, un MBA înseamn o ramp de lansare în carier, iar la HHL punem accentul pe consilierea profesional intensiv a studenilor notri prin intermediul Departamentului de Servicii în Carier, de la începutul studiilor i pân la gsirea locului de munc mult dorit. Pentru informaii suplimentare viziteaz pagina programului nostru: http://www.hhl.de/mba>http://www.hhl.de/mba.

HHL Leipzig Graduate School of Management este o instituie de învmânt superior i în acelai timp una dintre cele mai bune coli de business din Germania. Obiectivul primei coli de business din spaiul germanofon este de a educa lideri eficieni, responsabili i cu spirit antreprenorial dezvoltat. HHL înseamn excelen în educaie, focus pe cercetare, transfer eficient de cunotine precum i servic ii sociale de cea mai bun calitate. La HHL poi absolvi unul din urmtoarele programe: Master în Management (full-time i part-time), MBA (full-time i part-time), precum i un program de doctorat i de educaie executiv. În Ranking-ul Financial Times din 2014, programul nostru de Master în Management (full-time) a fost clasificat în top 10 în Europa, în timp ce programul de part-time MBA a fost clasificat pe locul 6 la categoria "Dezvoltarea Carierei în Ranking-ul Financial Times pentru Executive MBA. Financial Times a clasificat HHL-ul pe primul loc în Europa i pe locul 5 mondial în ceea ce privete spiritul entreprenorial. HHL este accreditat de AACSB International. Pentru informaii suplimentare viziteaz site-ul nostru: http://www.hhl.de.

HHL gGmbH
Volker Stößel
Jahnallee 59

04109 Leipzig
Deutschland

E-Mail: volker.stoessel@hhl.de
Homepage: http://www.hhl.de
Telefon: 0341-9851-614

Pressekontakt
HHL gGmbH
Volker Stößel
Jahnallee 59

04109 Leipzig
Deutschland

E-Mail: volker.stoessel@hhl.de
Homepage: http://www.hhl.de
Telefon: 0341-9851-614

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.